Geplaatst op

Pallas versie 3.2.4 is klaar

Een nieuwe versie van Pallas staat klaar !

Belangrijkste veranderingen t.o.v de vorige versie:

  • Een database kan worden geopend in alleen-lezen mode. De database blijft daardoor bevroren en geen enkele wijziging kan worden ingevoerd. Omschakeling tussen alleen-lezen en lezen+schrijven kan heel snel en simpel worde gedaan door een nieuwe menukeuze.
  • Initialisatie van de database wordt nu subtieler uitgevoerd, waardoor vele kleine veranderingen aan de DB niet meer nodig zijn. Het bestand blijft daardoor stabieler en dat is fijn als het bestand in versiebeheer wordt bewaard.
  • Versie beheer interface geeft betere melding van de akties die worden uitgevoerd.
  • diverse kleine bug fixes en snelheidsverbeteringen.

Pallas kan worden gedownload van deze lokatie.