Bedrijfsprofiel

 

Kiwanda Embedded Systemen is opgericht in 2003 en gevestigd te Arnhem. Wij zijn een kleine onderneming (1,5 FTE) met aan het roer  Ewout J. Boks .

Wij leveren maatwerk op het gebied van compacte, duurzame en milieuvriendelijke hightech oplossingen met als nadruk het ontwikkelen van embedded systemen voor gebruik in de (zweef)luchtvaart.

 

Indien U op zoek bent naar een specifieke module of een ontbrekende link in uw systeem, dan treden wij graag op als OEM leverancier – uw wensen en eisen vertaald in een compleet traject waar U slechts onze modules hoeft af te nemen.

Onze technische knowhow geeft U wellicht een indruk of onze capaciteiten aansluiten op uw wensen. Onze focus ligt op luchtvaartsystemen, maar dit betekent niet dat wij op andere vlakken geen rol kunnen spelen.

Techniek bij ons op de voorgrond – Kiwanda Embedded Systemen is een technisch georiënteerd bedrijf.  Anderzijds, techniek zelf is geen doel op zich, maar een middel. Met techniek kan het leven van velen aangenamer en waardevoller gemaakt worden. Techniek is meestal de sleutel bij het oplossen van de meest complexe problemen waarmee deze wereld wordt geconfronteerd – overbevolking, vervuiling en armoede zijn de afgelopen 200 jaar in West-Europa opgelost, en de rol van techniek in deze oplossingen was en is groot. In deze traditie wil Kiwanda Embedded Systemen een rol spelen – duurzaam ondernemen en waarde toevoegen aan de maatschappij.