Geplaatst op

Pallas versie 3.7.2.d uitgebracht.

Pallas is vandaag uitgebracht in een nieuwe versie. De volgende items zijn wijzigingen ten opzichte van de vorige release:

Pallas kan nu de beschikbaarheid van projectitems weergeven op basis van een logische uitdrukking, in plaats van alleen een categorie. Pallas kan bijvoorbeeld alle projectitems tonen die alleen beschikbaar zijn in een enkele eenheid of minder, of het kan alle items tonen behalve die die beschikbaar zijn als “overvloedig”.

Pallas kan nu ook een CSV-exportlijst genereren, niet op basis van de GUI-configuratie, maar op basis van een selectie die wordt ingevoerd net voordat de export wordt gegenereerd. Dit maakt het eenvoudig om een BOM-lijst samen te stellen, zoals deze door Mouser wordt gebruikt.

Pallas kan worden gedownload via de downloadsectie.