Geplaatst op

Pallas versie 3.8.2 uitgebracht.

Pallas is vandaag uitgebracht in een nieuwe versie. De volgende items zijn wijzigingen ten opzichte van de vorige release 3.8.1:

  • Pallas heeft naast de gebruikelijke rijselektie (voor onderdelen in een verzameling) nu ook de mogelijkheid om kolommen te laten selekteren in het raster. Met deze mogelijkheid wordt het gemakkelijk om een hele serie onderdelen op een eigenschap (bijvoorbeeld de verpakking of de URL) te vervangen. Ook bij afbeeldingen is dit mogelijk. De keuzemogelijkheid start elke keer bij programmastart op als standaard, maar kan via een knop of een menukeuze snel worden veranderd.
  • De Pallas HTTP updater is verbeterd en werkt nu sneller en veiliger. De applikatie bevroor voorheen als een internetverbinding niet mogelijk was. In versie 3.8.2 is dit euvel verholpen.
  • De Pallas HTTP server is verbeterd. De afhandeling van socket opening en sluiting is verbeterd, wat er toe leidt dat de HTTP server minder moeite heeft om grote verzamelingen te tonen in de browser.
  • Alle vertalingen zijn bijgewerkt.

Pallas kan worden gedownload via de downloadsectie.