Geplaatst op

Pallas versie 3.8.2 versie d uitgebracht.

Pallas is vandaag uitgebracht in een nieuwe versie. De volgende items zijn wijzigingen ten opzichte van de vorige release 3.8.2.a:

  • Pallas licentiemanagement heeft duidelijker meldingen gekregen als een gebruiker de grens van het toegekende maximum bereikt.
  • Het importen en exporteren van onderdelen (items) tussen verzamelingen en externe verzamelingen (in een ander bestand) is verbeterd en biedt meer comfort. De afhandeling had soms last van kleine fouten waardoor de importaktie in bepaalde situaties niet geheel zonder problemen verliep.Dit is nu verbeterd. Snel vergelijken van een database met meerdere verzamelingen is nu ook mogelijk, er hoeft niet meer handmatig tussen verzamelingen te worden gewisseld.
  • De Pallas reparatietool waarmee beschadigde databases worden hersteld, is verbeterd. Als voorheen gemeenschappelijke velden (lokatie, fabrikant enz) waren gewist, betekende dit ook het einde voor alle onderdelen die gebruik maakten van deze velden. De reparatietool kan niet de missende velden herstellen, maar wel de onderdelen die anders zouden verdwijnen, voorzien van een noodoplossing.

Pallas kan worden gedownload via de downloadsectie.